MELENZANE A STRISCIOLINE

28 gennaio 2017 ore 17:09 segnala
MILINCIANI A STIGGHIULEDDI

Tagghiari i milinciani a stigghiuleddi quantu un ghiritu e cu tutta 'a scorcia; c¨cirili 'ntÓ tantu d'acqua e tantu d'acitu pi 10 minuti c'un pocu 'i sali; sculÓrili e spurvirÓricci 'i supra un pocu 'i z¨ccuru. Quannu su' friddi, cunnirili cu ˛gghiu e 'nsapuririli di 'na picca 'i pampini 'i basilic˛ e di du' spicchia d'agghiu.

MELANZANE A STRISCIOLINE

Tagliate le melanzane a striscioline quanto un dito e con tutta la buccia; cuocerle in eguale quantitativo d'acqua e di aceto per 10 minuti con un po' di sale; scolarle e spolverarvi sopra un po' di zucchero. Quando sono fredde, condirle con olio e isaporirle con un p˛ di foglie di basilico e con due spicchi d'aglio.
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MILINCIANI A STIGGHIULEDDI Tagghiari i milinciani a stigghiuleddi quantu un ghiritu e cu tutta 'a scorcia; c¨cirili 'ntÓ tantu d'acqua e tantu d'acitu pi 10 minuti c'un pocu 'i sali; sculÓrili e spurvirÓricci 'i supra un pocu 'i z¨ccuru. Quannu su' friddi, cunnirili cu ˛gghiu e 'nsapuririli di 'na...
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28/01/2017 17:09:56
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Commenti

  1. od.ino 28 gennaio 2017 ore 17:17
    Una specie di agrodolce !
    li voglio provare !

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